Álláshirdetés - Műszaki ügyintéző

benyújtas: 2018.02.15
Készült: 2018. január 23. kedd, 14:15

Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal 

a „Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45. (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

 

Műszaki ügyintéző

 

 

A közszolgálati jogviszony időtartama:

Határozatlan idejű köztisztviselői jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

8083 Csákvár, Szabadság tér 9.

 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Közreműködés az önkormányzati, hivatali, intézményi beruházások felújítások előkészítésében, lebonyolításában, ellenőrzésében (pl.: helyszíni bejárások, kapcsolattartás a hatóságokkal) Közreműködik a műszaki , településüzemeltetési témájú Képviselő-testületi előterjesztések összeállításában,  és a meghozott döntések végrehajtásában. Részt vesz a pályázati projektek végrehajtásában. Önkormányzati beruházások estén kapcsolatot tart a kivitelezővel, és műszaki ellenőrrel, valamint tevékenyen részt vesz a munkák ellenőrzésében, a sikeres beruházások lebonyolítása érdekében. Közreműködik a beszerzési és a közbeszerzési eljárások szakszerű lebonyolításában.

 

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló” 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a köztisztviselők illetményéről, valamint a köztisztviselőket megillető egyes juttatásokról és támogatásról szóló Csákvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2012 (XII.18.) önkormányzati rendelete, valamint a Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal béren kívüli juttatások (Cafetéria) szabályzat rendelkezései az irányadók.

 

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság
 • Cselekvőképesség
 • Büntetlen előélet
 • Középiskola/gimnázium Építés- építő szakmacsoportba tartozó szakirányú középfokú iskolai végzettség,
 • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)

 

A pályázatnál előnyt jelent:

 • kategóriás jogosítvány
 • Szakmai tapasztalat (1-3)

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 • 45/2014. (III.20) Kormányrendelet 1. számú melléklete szerinti fényképes, szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget igazoló oklevelek másolata, közigazgatási gyakorlatot igazoló okiratok másolata
 • 90 napnál nem régebbi büntetlen előéletet igazoló hatósági erkölcsi bizonyítvány benyújtása, vagy az igénylésről szóló bizonylat másolatának csatolása
 • Nyilatkozat, hogy a pályázat tartalmát, illetve a pályázó személyes adatait a pályázat elbírálásában résztvevők megismerhetik
 • Nyilatkozat arról, hogy a pályázat elbírálását követően amennyiben az eredménytelen, a pályázati dokumentációt a pályázó részére a pályázat kiírója visszaküldje vagy megsemmisítse.

 

A munkakör betölthetőségének időpontja:

2018.március 1.

 

A pályázat benyújtásának határideje:

 1. február 15.

 

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Tóth Jánosné címzetes főjegyző nyújt, a 22/582-310 –es telefonszámon.

 

A pályázatok benyújtásának módja:

 • Postai úton, a pályázatnak a Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (8083 Csákvár Szabadság tér 9.).

Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: Műszaki előadó

 • Elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.

 

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatok elbírálásáról a kinevezési jogkör gyakorlója dönt. A pályázók az eredményről legkésőbb a pályázat elbírálását követő 3 munkanapon belül tájékoztatást kapnak. A pályázat kiírója a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

 

A pályázat elbírálásának határideje:

 1. február 20.