Főoldal Képviselő-testület Ülések Önkormányzati Hivatal Nyomtatványok Csákvári Önk.Társulás

2015.11.16.Karácsonyi adománygyűjtő akció

Karácsonyi adománygyűjtő akció

Karácsony közeledtével a kereszténység az advent időszakát éli. Maga az advent szó eljövetelt jelent, a hívő emberek Jézus Krisztus személyében az Úr megérkezését várják, és készülnek a szeretet közelgő ünnepére. A várakozás, a felkészülés, a szeretet befogadásának időszaka ez mindannyiunk számára. Sajnos sokan vannak városunkban, akik szociális, egészségügyi vagy egyéb okból - önhibájukon kívül vagy saját sorsuk megrontóiként - nehéz körülmények között élnek. E szükséget szenvedők megsegítésére Csákvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete – az összetartozás, az egymáson segítés jó érzését kínálva cserébe - karácsonyi adománygyűjtési akciót hirdet.
Várjuk minden csákvári polgár, civil szervezet, vállalkozás adományait olyan szociálisan rászoruló családok számára, amelyek valamely tagja 2015 folyamán pénzbeli vagy természetbeni szociális ellátásban részesült. Közülük előnyben részesülnek a kiskorú, eltartott gyermekkel rendelkező családok.
A felajánlott ajándékoknak (gyermekjáték, könyv, ruhanemű, lábbeli, tartós, nem romlandó élelmiszer stb.) jó minőségűnek, tisztának, működőképes, használható/fogyasztható állapotúnak kell lenniük. Az adományokat cipős- vagy más hasonló jellegű dobozban kérjük, melyen az ajándék tartalma és a megcélzott megajándékozottra utalás olvasható (neme, életkora stb.). Pénzbeli adományokat nem gyűjtünk.
A felajánlók adományaikat 2015. november 16-ától december 3-áig a Bagóházban (Csákvár, Szabadság tér 3.) hétfőtől csütörtökig 14 és 16 óra között helyezhetik el.
Az ajándékok eljuttatását illetve szétosztását a Családsegítő és Gyermekvédelmi Szolgálat fogja segíteni a különféle egyéb megsegítési akciókkal összehangolva, ahogy munkatársai már a korábbi években is tették ezt. Legyünk hálásak azért, hogy nekünk jut a karácsonyi ajándék, az asztalra étel, és ha lehetőségünk van, rá szerezzünk boldog karácsonyt rászoruló embertársainknak!
Kérjük, adományával támogassa kezdeményezésünket, hogy minél többen, akik mástól nem számíthatnak támogatásra, érezhessék ezáltal a gondoskodó szeretetet.

Csákvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete

 

 

 KAPCSOLAT

 

 Postacím:

 8083 Csákvár

 Szabadság tér 9.

 

 Tel: 22/582-310

 Fax: 22/354-135

 E-mail:

titkarsag@csakvar.hu

 

 ÖNKORMÁNYZAT

 

 Köszöntő

 Képviselő-testület

 Ülések meghívója

 Önkormányzat hivatal

 Nyomtatványok

 Csákvári Önk. Társulás

 Járási kirendeltség

 

 

KÖZZÉTÉTEL

 

Közérdekű hírek

Tudósítások

Üvegzseb

Társadalmi egyeztetés

Hírmondó

Jegyzőkönyvek

Rendeletek

 

 

 

GAZDASÁG

 

Térkép

Befektetés, beruházás

Településrendezési terv

Turisztikai koncepció

 

 

ÉRTÉKEINK

 

Fazekasság

Kórusművészet

Lovas hagyományőrzés

Gasztronómia

Természeti értékek

Sport

Díszpolgáraink

Testvérvárosok

 

TURIZMUS

 

Csákvár története

Nevezetességek

Közlekedés

Étkezés-szállás info

Program ajánló

Eseménynaptár

Galéria